Beeldbank

Er word aan de beeldbank gewerkt,

                                                       onderaan deze pagina de nieuwe beeldbank

Beeldbank

In deze Beeldbank vindt u een selectie uit de vele duizenden foto’s en illustraties die zich in het HKW Beeldarchief bevinden. Klik op de afbeelding voor foto’s. De Beeldbank wordt momenteel vernieuwd en is derhalve niet compleet. Het complete Beeldarchief is op afspraak in te zien tijdens kantooruren, dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur in het Fort aan de Ossenmarkt. Het kantoor is gedurende de zomermaanden gesloten.


Nabestellen

De foto’s in de Beeldbank worden weergegeven in lage resolutie. HKW-leden kunnen van de foto’s tot 15 foto’s per jaar gratis hogere resolutiebeelden bestellen. Niet HKW-leden betalen per foto 10 euro handlingskosten. Interesse in een foto in hoge(re) resolutie? Stuur een mailtje naar secretariaat@hkweesp.nl Wij nemen dan contact met u op.


Copyrights

De Historische Kring Weesp heeft ernaar gestreefd de auteursrechthebbenden van de foto’s/afbeeldingen zoveel mogelijk te achterhalen. Degenen die desondanks menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich tot de HKW wenden.

De foto’s zijn gratis voor particulier gebruik. Bij commercieel gebruik, bijvoorbeeld in advertenties, op affiches, als illustratie bij een artikel of op een website, dient vooraf contact te worden opgenomen met HKW voor een nader overeen te komen gebruikerstarief. Bij sommige foto’s is naamsvermelding van de fotograaf verplicht. Het gaat hierbij om foto’s uit de collecties Gerrit Hols, Wim Klijn, Andre Krull, Luc Cornelissen en Frank Blüm. Over het algemeen is dan de naam van de fotograaf in de tekstregel opgenomen.